Begin

Het Nederlands Elftal en de sfeervolle gebeurtenissen rondom wedstrijden, hebben mij altijd zeer aangetrokken. De prestaties van Oranje en de muziek op de feesten hebben mij menig kippûhvelmoment bezorgd. Zodoende ben ik mij bezig gaan houden met het schrijven en inzingen van Oranje liedjes, destijds als Zingende Schoolmeester. Mijn eerstuitgebrachte cd single, werd bij het SBS Oranje EK Journaal, door Jacques d’Ancona gekozen als Ultieme EK Voetbalhit. Na het uitbrengen van een WK Album in 2006 en een reeks van CD’s, ben ik mij na het EK van 2012 gaan richten op de uitvoering van tal van muzikale acts, met het zo kenmerkende mobiele karakter. De Piet & Rudolf Jansûh act zijn de meest recente voorbeelden.

Soundkar

De Soundkar is uitermate geschikt om mobiel te kunnen entertainen als Zanger/DJ. Als grote liefhebber van het Nederlandstalige Lied, waren er eerder uitvoeringen van de act vanaf 2006. Tijdens het WK voetbal in Duitsland in 2006, tijdens het EK voetbal in Zwitserland/Oostenrijk in 2008, op de Oranjecampings in Schlaitz, Interlaken en zelfs in de straten van Bern.

In het voorjaar van 2012 werd vol trots, een tweede vernieuwde uitvoering van de Soundkar, in gebruik genomen. Het is de bedoeling dat de Soundkar Act, komende tijd uitgebreid wordt voor onder meer: Bruiloften, Openingactiviteiten, Hollandse Markten, Kids Minions, Kids Clownesk, Oldies (Muzikale Bingo) en Koningsdag.

Enkele kenmerkende aanpassingen aan de Soundkar zijn o.a.:
Ledverlichting, aan de onderkant aanwezig;
Pockmixer met twee Ipod Classics;
Draadloze microfoon van het merk Shure;
Draadloos te bedienen confettikanon;
Ingebruikname van ingebouwde ballonnenblazer.

Ballonnen

Muziek kan mensen vrolijk stemmen. De mogelijkheid dat er ballonnen op staafjes worden uitgedeeld, draagt nogeens extra bij aan de feestvreugde.

 oie_kojyegoqmrkloie_hosmzm2yznw0